รศ.ดร.วิโรจน์ ภัทรจินดา
Agriculture



Keyword
ชิ้นส่วนโปรตีน , กรดอะมิโนที่จำเป็น , อิมโมโนโกลบูลิน , Protein fragment , immunoglobulin , essential amono acids , Fermented TMR , ,



Research project : 3 record
2557 : Antioxidant diet in dairy cattle for improve reproductive performance and high quality milk production
การใช้อาหารต้านอนุมูลอิสระในโคนมเพื่อเพิ่มประสิทธิภาพการสืบพันธุ์และการผลิตน้ำนมคุณภาพสูง
2558 : Development of fermented total mix ration by microorganisms for Increasing feed utilization and high quality milk composition of dairy cattle
การพัฒนาอาหารสูตรรวมหมักจุลินทรีย์เพื่อเพิ่มคุณภาพการย่อยได้ของอาหารและเพิ่ม คุณภาพองค์ประกอบน้ำนมโค
2559 : The study of dietary protein types to immunity response and high quality milk protein production in dairy cattle by proteomics technique
การศึกษารูปแบบอาหารโปรตีนที่ให้ต่อการสร้างภูมิคุ้มกันและการสร้างโปรตีนคุณภาพสูงในน้ำนมโคด้วยเทคนิค Proteomics